fredag 30. januar 2009

Jentekveld

I går klokken 18.00 møtte jeg Christel i fyllingsdalen, vi dro til Oasen for å kjøpe noe drikke samt en liten overaskelse til Silje, som var vert for denne jentekvelden. Vi kjørte så mot Sotra, verken jeg eller Christel var hundre prosent sikker på hvor på Sotra Silje bodde men med litt hjelp fra kartet på iphone og bare en kort telefonsamtale med verten selv var vi vel fremme. Silje ble svært glad for fine blomster og sjokolade, selv om den siste delen var kanskje også litt ment for oss selv. Etter å ha møtt Siljes følgesvenn og hennes sønn fikk vi en omvisning i huset og må si at det var svært lekkert. 

Etter at Helga og Gøril også var kommet satte vi oss til bords og fikk servert en deilig pastasalat med hvitløksbrød samt deilig boblevann og brus attåt. Etter en deilig middag satte vi oss i sofagruppen hvor Silje serverte oss deilig hjemmelaget is med hvit sjokolade og rips, yummy. 
Silje hadde dekket bord til oss

Den deilige isen

Etter litt preiking tok vi frem sminkesakene og vi sminket hverandre, det var knallgøy og alle ble selvfølgelig svært vakkre. Etter masse preiking, morro og latter satte vi på step up og fant frem litt snacks, kjempesøt film:) 


Silje under litt sminkin

Helga 

En konsentrert Gøril og Christel


Det var en utrolig hyggelig kveld med mye latter. Det er seriøst en fantastisk gjeng, vi hadde det så utrolig gøy sammen, uten en eneste dråpe alkohol. OG det er hærlig. Jeg gleder meg allerede til neste jentekveld! 




2 kommentarer:

Marthe sa...

herregud den isen så god ut:D hehe, er bare veldig uvant med håret, men ja, vil gjerne ha litt lengde på det igjen:P

silje sa...

hei gullet...
sitter å leser i bloggen din, er hjemme i dag, matheo er syk ;( ville bare si at det var en kjempe koselig kveld ja...vi må prøve å få til en tur på besøk til dere på os.... håper du har det greit i praksis... masse gla i deg gulli... stor klem