lørdag 8. oktober 2011

Lavkarbosnop!

I dag morges dro jeg sammen med Thomas, Anja, Kristian og Sonja til Svinesund på litt handling. Det er en fryd å handle mat når man får så mye for pengene. Men kjøpte noe annet som kanskje ikke bør regnes som direkte mat, nemlig LAVKARBOSNOP!

...kjøpte ikke rent lite heller. 12 plater med Cavalier sjokolade, her i Norge betaler men dyre dommer, jeg syns at ca 35 kr for en plate er dyrt, i sverige koster det 17 kroner. Disse sjokoladene er gode å bruke til baking også! Mørk sjokoade, hasselnøtt, hvit sjokolade og melkesjokolade. Ellers er det noe frukt-tofee, drops, gummibjørner, lakris (fra merket DeBron) De karamelldropsene er så gode, trekker man fra sukkeralkoholene blir karbohydratnivået svært lite. 

Godt å ha noe i skapet når søtsuget skulle melde seg! Man bør derimot være litt forsiktig fordi godteri som dette inneholder faktisk masse søtningsmiddel, som også kan bremse forbrenningen noe.


Lavkarboverdenen har virkelig satt fart i seg, noe som betyr mange flere produkter å få tak i, som kan gjøre hverdagen litt lettere. 

Har du smakt mye av dette? 

1 kommentar:

jannike sa...

hehehe... akkurat dei samme tinga som vi bruka å hamstre! MÅ h det, berre MÅ ha d :D