søndag 9. oktober 2011

Dagens lavkarbomiddag; Baconsurret kyllingfilet med digg tilbehør!

Dagens lavkarbomiddag; Baconsurret kyllingfilet med godt tilbehør!

Du trenger:

Kyllingfilet
Bacon
Grateng av eget valg (jeg brukte en grateng fra sverige, men brokkoli/blomkålgrateng kan også benyttes)
Revet ost
Paprika
Løk
Fetaost
Limesaus
Seterrømme
Soyasaus

Du gjør:

1. Surr baconet rundt kyllingfileten og steik den en stund i panna, da får man en fin stekeskorpe på kyllingen.
2. Kutt opp paprika og løk. Legg i ildfast form. Hell over fetaost med litt olje. Ta på krydder etter eget ønske, jeg brukte pepper, hvitløk og litt grillkrydder. Legg kyllingfiletene over blandingen og sett i ovnen på 200 grader.
3. Legg gratengen i ildfast form, fordel revet ost over og sett inn i ovnen.
4. Visp sammen seterrømme, soyasaua og limesaus og varm i kasseroll. Denne sausen har jeg hentet fra Jannike sin fantastiske blogg, og hun har helt rett, den er nydelig.

5. Fordel på tallerken, spis og NYT!


mmm mm

1 kommentar:

jannike sa...

hehe, den sausen der huska eg ikkje eingong :P haha... kva slags middag var det til? ;)