torsdag 24. juli 2008

Maria = svart og barsk!


Den 26 mai for litt over 18 år siden kom Maria til denne verden. Maria var begavet språkmessig veldig tidlig, den lille blonde babyen "holdt kjeft heilt tell ho snakka reint". (Kilde: mamma). For å nevne de mest nevneverdige tingene om Maria fra en søsters perspektiv var hun generellt veldig irriterende, hun gikk alltid inn for å irritere mest, dette gjorde hun blant annet ved å spise på sitt eget hår, laget slaskelyder og sa noe som "shshaaassaaa" og sprang alltid raskt når jeg jaget henne opp på garasjeloftet mens jeg ropte at jeg skulle drepe deg SKARPTANN! Og du tenker skarptann? wtf? jo kort forklart hadde Maria en tann som var litt feilplassert noe som gjorde at hun ble kallt skarptann. (jeg brukte også denne som trussel for andre) 

I mange år gjorde ikke jeg og Maria stort annet enn å krangle, noe som endret seg når vi ble litt eldre. Maria gikk fra å være søt og blond til svart og barsk.  (hun leker sirkus ifølge annet familiemedlem:P) Det var også på denne tiden hun utviklet seg språkmessig, iløpet av årene har vi som nær familie hørt mye rart, de nære vennene har sikkert hørt enda mye verre. Maria har noen slagere som å rope/synge : HIIIITLER WAS A SENSITIVE MAN, til satan du e så fette stugg at nissen vil ikke gi dæ pakka i år, kuk i bur, jesus i bur, ho er så feit at ho må ha et helt tog for sæ sjøl for å reis, syke ta ho er den største kjerringlørva i heile verden" Alle rundt blir påvirket av denne shitne kjeften som " må vaskes med kaustisk soda" (kilde: bestemor) 

I dag leker maria fremdeles sirkus, men ikke så ekstremt som før, som søster kan jeg si hun er søt, grei og morro, men Maria er også en av verdens lateste mennesker, hadde det brent inne så ville Maria bedt noen bære henne ut, visst Maria fikk valget mellom 1000 kr og gå en lang fjelltur ville hun uten tvil hadde hatt lyst på pengene, men hun ville nok heller betalt noen andre for å gjøre det for henne, kunne fortsatt for evig, men hennes latskap kan ikke beskrives, den må oppleves. Som nevnt tidligere har hun i skrivende stund sittet i morgenkåpen i to dager, selv om hun ikke gjør stort kan man nesten bli så fasinert at man har lyst å ta fram popcornskåla og bare se og la seg bli fasinert! 

Maria Nilsen er Røklands største turistattraktsjon! 
Billetter kjøpes her! Les mer om Maria på www.brennibur.blogspot.com 


1 kommentar:

Anonym sa...

Artig blogg du har!