Dagens lavkarbomiddag; Baconsurret kyllingfilet med godt tilbehør!
Du trenger:
Kyllingfilet
Bacon
Grateng av eget valg (jeg brukte en grateng fra sverige, men brokkoli/blomkålgrateng kan også benyttes)
Revet ost
Paprika
Løk
Fetaost
Limesaus
Seterrømme
Soyasaus
Du gjør:
1. Surr baconet rundt kyllingfileten og steik den en stund i panna, da får man en fin stekeskorpe på kyllingen.
2. Kutt opp paprika og løk. Legg i ildfast form. Hell over fetaost med litt olje. Ta på krydder etter eget ønske, jeg brukte pepper, hvitløk og litt grillkrydder. Legg kyllingfiletene over blandingen og sett i ovnen på 200 grader.
3. Legg gratengen i ildfast form, fordel revet ost over og sett inn i ovnen.
4. Visp sammen seterrømme, soyasaua og limesaus og varm i kasseroll. Denne sausen har jeg hentet fra Jannike sin fantastiske blogg, og hun har helt rett, den er nydelig.
5. Fordel på tallerken, spis og NYT!
Du trenger:
Kyllingfilet
Bacon
Grateng av eget valg (jeg brukte en grateng fra sverige, men brokkoli/blomkålgrateng kan også benyttes)
Revet ost
Paprika
Løk
Fetaost
Limesaus
Seterrømme
Soyasaus
Du gjør:
1. Surr baconet rundt kyllingfileten og steik den en stund i panna, da får man en fin stekeskorpe på kyllingen.
2. Kutt opp paprika og løk. Legg i ildfast form. Hell over fetaost med litt olje. Ta på krydder etter eget ønske, jeg brukte pepper, hvitløk og litt grillkrydder. Legg kyllingfiletene over blandingen og sett i ovnen på 200 grader.
3. Legg gratengen i ildfast form, fordel revet ost over og sett inn i ovnen.
4. Visp sammen seterrømme, soyasaua og limesaus og varm i kasseroll. Denne sausen har jeg hentet fra Jannike sin fantastiske blogg, og hun har helt rett, den er nydelig.
5. Fordel på tallerken, spis og NYT!
mmm mm
1 kommentar:
hehe, den sausen der huska eg ikkje eingong :P haha... kva slags middag var det til? ;)
Legg inn en kommentar