Dette smakte helt himmelsk!
Du trenger:
2 fedd hvitløk
1 ss olje
1 ss karri
1 boks hakkede tomater
2 ts chilipaste
paprika
sopp
squash
løk
1 dl kremfløte
300 gram reker
Bland olje, grovhakket hvitløk og karri i en kasseroll. Når løken er gul tilsetter du en boks med hermetiske tomater, la dette koke ca 5 minutter. Tilsett så chilipaste og kremfløten, la dette koke litt. Tilsett grønnsakene (her kan man nok variere mye) la det koke litt før du tilsetter rekene. La det bare småputtre en liten stund, og voila!
Du trenger:
2 fedd hvitløk
1 ss olje
1 ss karri
1 boks hakkede tomater
2 ts chilipaste
paprika
sopp
squash
løk
1 dl kremfløte
300 gram reker
Bland olje, grovhakket hvitløk og karri i en kasseroll. Når løken er gul tilsetter du en boks med hermetiske tomater, la dette koke ca 5 minutter. Tilsett så chilipaste og kremfløten, la dette koke litt. Tilsett grønnsakene (her kan man nok variere mye) la det koke litt før du tilsetter rekene. La det bare småputtre en liten stund, og voila!
Jeg serverte denne retten med deilig blomkålmos.
Til dessert:
1 pakke sukkerfri jordbærgele
3 dl kremfløte
Kok opp gelepulveret i 4 dl vann - avkjøl. Pisk krem av kremfløten. Bland den avkjølte gelen og kremmen sammen og sett det i kjøleskapet.
ser ikke akkurat ut som noe du ville fått servert på en restaurant, men kjempegodt!
1 kommentar:
mmm såg nydelih ut! :) skal prøvast ;)
Legg inn en kommentar