Nå har jeg nettopp spist den beste vaniljemuffinsen jeg noen gang har spist. Ikke bare lavkarbo, men den absolutt beste. HERREMIN. Jeg brukte oppskriften som jeg fant på Charlotte sin blogg , som du kan finne her.
Du trenger:
150 gram mykt smør
2 dl sukrin
6 egg (jeg brukte bare 5, hadde ikke flere)
1-1.5 teskje med vaniljepulver
1 pakke med vanlijesauspulver fra Eldorado - sukkerfritt
2 ts bakepulver
2 dl kokkosmel
3 dl kremfløte
Disse er helt fantastiske! Anbefales
Du trenger:
150 gram mykt smør
2 dl sukrin
6 egg (jeg brukte bare 5, hadde ikke flere)
1-1.5 teskje med vaniljepulver
1 pakke med vanlijesauspulver fra Eldorado - sukkerfritt
2 ts bakepulver
2 dl kokkosmel
3 dl kremfløte
Pisk smør og sukrin porøst. Tilsett egg, ta et og ett egg og pisk godt sammen. Bland så inn kokosmel, vaniljesauspulver, bakepulver og vaniljepulver og miks videre. Til slutt blander du inn kremfløte og pisker til en jevn røre. Stekes på 200 grader i ca 13-15 minutter.
Hele røren inneholder 40,95 g karbohydrater (de fleste karbene kommer fra vaniljesaus pulveret, 21,75 g). Det gir ca 2 karbohydrater per muffin.
Jeg fikk totalt 24 muffinser på denne røra! Deilig å kan ha noe godt i fryseren:)
Kremostglasur:
Philledelphiaost
Sukrinmelis
Sitronsaft
Konditorfarge
Dette blander du bare sammen og smaker deg til. Kjempedelig på muffinsene:
Disse er helt fantastiske! Anbefales
2 kommentarer:
Håpa du spara en til me!!
Anja :D
goood kreeeeem!!!!
Legg inn en kommentar