onsdag 23. januar 2008

Sommerferien!

Mye av gårdagen gikk til planlegging av ferien. Siden jeg har ekstrem flyangst er det ganske store begrensninger på hvor man kan dra. Min kjære tålmodige og snille kjæreste har heldigvis stor forståelse så lenge det ikke innebærer alt for mange dager på tog. Jeg hadde først tenkt Moskva og St.Petersburg. Med tog fra Oslo.. meeen det var tog i to døgn så det var han ikke så keen på, så får ta det en annen gang. Så foreslo han interrail men det blir for mye tog og shitne hoteller og det takler jeg ikke.

Neste store forslag var Island. Det var ikke så jækli dyrt heller, og det var bare "tre" dager med båt. Men da fikk man være noen timer på færøyene. Men det billigste og mest interessante var sånn gruppeturer og har en goood følelse på at det vil være en stor alderforskjell mellom oss og de andre som reiser. Kunne også tatt med bilen og dratt rundt omkring, men det var himla dyrt. Så det gikk også bort, tar det igjen senere.

Så fant vi ut at vi får kjøre et sted, dra til Europa. Så blir En tur innom Tyskland og Amsterdan og kankje et annet land, men får se på det! Så da blir det masse masse masse museums gåing! Van gogh here i come!

Ingen kommentarer: